Barbakan

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 
 

Barbakan je přípravek ve formě vodního gelu, který preventivně chrání porézní povrchy různých stavebních materiálů před znečištěním graffiti a napomáhá lépe odstranit graffiti bez poškození podkladu. 

Běžná cena Více informací v tabulce variant
Ušetříte 240 Kč (–13 %)
Cena vč. DPH od 330 Kč
Značka Stachema
Kategorie PROTI GRAFFITI
Zvolte variantu
Balení: 1 l Skladem 390 Kč 330 Kč
Balení: 5 l Skladem 1 890 Kč 1 650 Kč
Balení: 10 l Skladem 3 000 Kč 2 850 Kč
 

Přípravek Barbakan je určen k preventivní povrchové ochraně různých porézních stavebních materiálů před trvalým znečištěním graffiti.

Nátěrem Barbakanu lze chránit:

  • omítky vápenocementové, akrylátové, silikátové, silikonové nově dokončených i stávajících objektů
  • zateplené polystyrénové fasádní systémy
  • keramické obklady, přírodní i umělé kameny
  • betonové plochy i plochy ze „štípaného“ betonu
  • technické stavby, jako jsou např. pilíře, mosty, dálniční betonové konstrukce, stanice metra apod.

Vlastnosti a přednosti:

  • Barbakan vytváří ochrannou vrstvu proti různým druhům barevných nástřiků sprejů
  • nátěr snižuje nasákavost povrchu vodou
  • snižuje možnost zašpinění fasády, tvorby řas, mechů a lišejníků
  • zachovává vysokou propustnost vodních par, omítka "dýchá"
  • nátěr zvyšuje životnost omítky

Aplikace a parametry:

 

  • 5 - 8 m2 / 1 kg ve dvou až třech vrstvách
  • přesné postupy najdete na přiloženém technickém listě v záložce Soubory

Ředění: 

  • Barbakan je ředitelný vodou
  • není nutné ho ředit, pouze v případě potřeby lze 1:1 vodou

Nátěrovou hmotu lze nanášet štětcem, válečkem nebo stříkáním.

Doporučená teplota pro aplikaci: 10° až 30° C, pouze za suchého počasí

Doba zasychání:

  • přetíratelný po 4 - 8 hodin v závislosti na poréznosti podkladu
  • úplné zaschnutí po 4 - 8 hodinách

 1 l / 5 l / 10 l

Barva: čirá, nátěr však dle vlastností chráněného podkladu ovlivňuje výsledný vzhled, proto vždy provádějte zkušební nátěr.

 
 

 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.